Vihti lomalla -blogiin talletetaan ikimuistoisimmat lomahetket leireiltä, retkiltä ja muusta lomatoiminnasta. Blogia kirjoittavat Vihdin kunnan lomatoimintaan osallistuvat lapset ja nuoret ohjaajien opastuksella. Blogia voivat seurata kaikki, mutta erityisesti vihtiläiset nuoret ja lapset yhdessä huoltajien kanssa.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Suurleiri 3.päivä





                                          Suurleiri 3. päivä  13.6.2018

Aamu alkoi tänään samaan tapaan kuin eilen. Toiset olivat uimassa ja tuunaamassa T-paitoja ja toiset olivat erilaisilla rasteilla pelaamassa salibandya, tanssimassa sekä pelaamassa kaupunkisotaa.


Näiden aktiviteettien jälkeen oli aika mennä syömään. Lounaan jälkeen meillä alkoitoisenlaisten rastien kiertäminen. Kaksi niistä oli jalkapallokentällö ja yksi sisällä luokassa. Jalkapallokemtällä pääsimme kokeilemaan bålskit kuplapalloja ja luokassa kaikki tekivät itselleen unelmakarta. Nyt meillä on kartta oppaana tulevaisuuteen!



Tämän jälkeen menimme välipalalle ja sen jälkeen meillä oli taas hieman vapaampaa ohjelmaa . Leikkejä, pelejä sekä T-paitoje n ja unelmakarttojen loppuun tekoa.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti