Vihti lomalla -blogiin talletetaan ikimuistoisimmat lomahetket leireiltä, retkiltä ja muusta lomatoiminnasta. Blogia kirjoittavat Vihdin kunnan lomatoimintaan osallistuvat lapset ja nuoret ohjaajien opastuksella. Blogia voivat seurata kaikki, mutta erityisesti vihtiläiset nuoret ja lapset yhdessä huoltajien kanssa.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Klubin Kesis-leiri päivä 3



                                         6.6.2016 päivä 3


Tänään aamupäivä meni samalla kaavalla kuin eilen. Tänään he jotka olivat eilen valokuvaamassa olivat tänään uimassa ja toisin päin. 

Uimahallissa harjoittelimme myyrä-uintia. Ja valokuvauspajassa otimme kuvia kukista, kavereista ja kävimme myös torilla etsimässä mielenkiintoisia kuvauskohteita.



Uinnin ja valokuvauspajan jälkeen lähdimme syömään Kuoppanummen koululle ja siellä meillä oli myös leiriolympialaiset. Olympialaisissa oli viisi lajia ja lempilajejamme olivat saappaan heitto sekä pingispallon kuljetus lusikalla.

Tänään olemme myös korsitelleet valokuvakehykset loppuun ja ottaneet kaverikuvia. Hauskaa on ollut myös vapaa-aika ja siinä erityisesti maalaaminen ja hamahelmien teko.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti