Vihti lomalla -blogiin talletetaan ikimuistoisimmat lomahetket leireiltä, retkiltä ja muusta lomatoiminnasta. Blogia kirjoittavat Vihdin kunnan lomatoimintaan osallistuvat lapset ja nuoret ohjaajien opastuksella. Blogia voivat seurata kaikki, mutta erityisesti vihtiläiset nuoret ja lapset yhdessä huoltajien kanssa.

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Klubin Kesis-leiri päivä 4


                                              7.6.2018 4. Päivä

Aamupäivä kului kahdessa paikassa, puolet meistä oli Vihdin pääkirjastolla koodasupajassa ja toiset puolet olivat Klubilla tekemässä tarinasta taidetta. Koodaus oli mielenkiintoista ja Klubilla saimme kokonaan uuden tarinan kuviemme pohjalta tehdystä sarjakuvasta.

Tämän jälkeen lähdimme hieman aikaisemmin kun yleensä syömään Kuoppanummen koululle. Sieltä matkamme jatkui Hiidenrantaan, siellä meillä oli paljon erilaista tekemistä. Meloimme, kävimme uimassa ja maalasimme kivistä omanlaisiamme. Lisäksi ranssa oli välipalaa ja vanhemmille leirikahvit.


Hauskinta on ollut melominen ja koodaus kirjastolla. Meistä oli myös hauskaa, että melkein puolet piirsivät samasta kohdasta kuvan tarinasta taidetta pajassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti