Vihti lomalla -blogiin talletetaan ikimuistoisimmat lomahetket leireiltä, retkiltä ja muusta lomatoiminnasta. Blogia kirjoittavat Vihdin kunnan lomatoimintaan osallistuvat lapset ja nuoret ohjaajien opastuksella. Blogia voivat seurata kaikki, mutta erityisesti vihtiläiset nuoret ja lapset yhdessä huoltajien kanssa.

torstai 16. kesäkuuta 2016

Suurleiri


Suurleiriläiset kertovat että on ollut todella kivaa leirillä.  He ovat pelanneet monia eri lajeja ja myös paljon kivoja lekkejä leikkineet. Heidän sanojensa mukaan näihin on kuulunut mm. sähly, koris, fudis, pesis, lipunryöstö, kirkkis, norsupallo, kin-ball, aasi, parkour, kaupunkisota, melominen ja uiminen. Heillä on myös ollut vapaa-aikaa ja vettä on tullut juotua paljon. Jotkut ovat leikkineet Matokylää 🐛siinä on kuulemma tärkeä pressa, jääköön matokylä muuten arvoitukseksi. 😉 Osa ainakin odotti innoissaan huomisia olympialaisia. 😀

Terv. Suurleiriläiset 👫👬👭👬👫👬👭👬👫 liikuntaleiri

Suurleirillä oli tänään ohjelmassa eri pisteitä missä tehtiin eri asioita esimerkiksi jalkapalloa, koripalloa ym. Nuorisoneuvoja oli heille pitämässä myös ohjelmaa, johon kuului mm. Taikuri hippa ja stillkuva tehtävät ryhmissä.    Taikurihipassa kiinni ottaja sai taikoa kiinniotetusta mitä vain esim. kissa, puhelin, puu jne. ja kiinni jäänneen piti esittää tätä esinettä/ asiaa tai pitää samallaista ääntä. Kiinni otetun pystyi pelastamaan olemalla samalla tavalla ja pitämällä samanlaista ääntä, kuin kiinni jäännyt.
 Stillkuva haasteessa jaettiin porukka kahteen ryhmään ja kummallekkin ryhmälle annattiin oma sana esim. kauhuelokuva, tanssiaiset, juoksukisa, koiran ulkoiluttaja Toisen ryhmän piti arvata tämä sana tuon pysäytys kuvan perusteella.


                                                                 .                                    
                                    
                                                  Olisitko sinä arvannut? 😉
   
                                                 👋😆: Nuorisoneuvoja Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti