Vihti lomalla -blogiin talletetaan ikimuistoisimmat lomahetket leireiltä, retkiltä ja muusta lomatoiminnasta. Blogia kirjoittavat Vihdin kunnan lomatoimintaan osallistuvat lapset ja nuoret ohjaajien opastuksella. Blogia voivat seurata kaikki, mutta erityisesti vihtiläiset nuoret ja lapset yhdessä huoltajien kanssa.

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Klubin kesis-leiri (5.-9.06.2017)

Nummelan nuorisokeskus Klubilla järjestettiin 5.-9.06.2017, 7-10 vuotiaille lapsille Klubin kesis-leiri. 





Maanantai

Leirin ensimmäinen päivä aloitettiin tutustumalla toisiimme erilaisten leikkien ja pelien muodossa. Lapsilla oli päivän aikana mahdollista askarrella, piirtää, värittää, leikkiä, pelata pallopelejä ja lautapelejä.

 Lapset jaettiin myöhemmin neljään ryhmään, Nasut, Nalle Puhit, Ihaat ja Tiikerit.
Lapset kävivät vuorotellen ryhmittäin koristelemassa kangastusseilla lippiksen tai vaihtoehtoisesti kassin.









Tiistai


Tiistai aamupäivään kuului  Nuokkarin tähti, jota pelattiin ryhmittäin. Peli on tuttu jo viime vuoden kesis-leireiltä, josta löytyy juttua viime vuoden blogi teksteistä. Sillä aikaa kun yksi ryhmä oli suorittamassa Nuokkarin tähteä, muut leiriläiset saivat viettää vapaa-aikaa pelaillen ja askarrellen.

Ruokailun jälkeen lähdimme kohti Hiidenrantaa HiiPun majalle melomaan.
Lapsilla oli mahdollisuus meloa, uida ja leikkiä rannalla. Muutamat uskaltautui kokeilemaan myös suppailua sekä yhdessä melomista. Ja mikä hienointa, vaikka meitä oli paljon kaikki melojat ja suppailijat pysyivät pinnalla!



Kuvia matkan varrelta HiiPun majalle












Nuoriso-ohjaaja Laura uskaltautui myös kokeilemaan suppailua!


Keskiviikko


Kaikkien leiriläisten saavuttua aloitimme uusiin ryhmiin jakautumisen Pokemon-teemaisesti. Lapset olivat toivoneet seuraavan ryhmiin jaon tapahtuvan Pokemonien mukaan ja näin tehtiin.
.


Lapset saivat heti alkuun kuuntelu tehtävän, joka heidän piti ryhmissä ratkaista. Ryhmien piti kuunnella lyhyt kertomus Peukaloisen retkistä ja vastata viiteen kysymykseen. Kolme ryhmää vastasivat 4/5 oikein ja yksi 5/5.
 Eli tosi hyvin kaikilta ryhmiltä!

Ruokailun jälkeen jäimme Kuoppanummen koulukeskukselle ulos viettämään aikaa leikkien ja pelaten. Välipalaksi palasimme takaisin Klubille, jossa oli ohjelmassa sormiväreillä taiteilua.  



Torstai

Kameraseura oli aamupäivällä kertomassa valokuvaamisesta ja näyttivät samalla ottamiaan kuvia.
 Koska oli sateinen sää, pysyttelimme sisällä valokuvaamassa.

Päivään mahtui myös leikkejä, pelejä ja askartelua sekä tanssiesitys jonka muutamat leirillä olleet tytöt olivat keksineet .






Perjantai

Perjantaina oli luvassa discoilua leirin ohessa.
Lapset pääsivät askartelemaan pyykkipojista ja piippurasseista öttömönkiäisijä.

Monopoli oli koko viikon kovassa käytössä ja veti sen lähettyville paljon porukkaa. Lautapelejä pelattiin pitkin viikkoa useaan otteeseen.



 Lopuksi leiriläiset saivat antaa palautetta ja kertoa mikä oli leirillä kivointa.
.


Kiitos kaikille leiriin osallistuneille ja hyvää kesää! 😎

Toivottaa:  Nuoriso-ohjaaja Tiia







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti